STATEMENT

No Nonsense approach
De tijden dat marketing- en reclamestrategiŽn alleen te doorgronden waren door marketeers hebben wij wat ons betreft achter ons liggen.
De opdrachtgever van vandaag heeft behoefte aan een transparante No-Nonsense aanpak, die hij ook intern kan verkopen zodat een gekozen strategie door de hele organisatie gedragen kan worden. Beeldkracht Zuid erkent deze behoefte als geen ander.

Beeldkracht Zuid biedt uitkomst
Een doordachte en esthetisch verantwoorde bedrijfsidentiteit, met een herkenbare huisstijl is absoluut noodzakelijk wanneer u een product, dienst of bedrijf in de markt zet. Samen met u als opdrachtgever ontwerpen wij een identiteit die uw product de meerwaarde geeft die het verdient. Centraal in dit proces staan doelstelling, onderscheidende kracht en budget. Een persoonlijk samenspel tussen u en ons is de sleutel tot succes.
We zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen van corporate identity maar ook in het ontwerpen en drukken van bijvoorbeeld flyers, brochures, magazines en boeken. Dit is echter slechts een kleine greep uit onze mogelijkheden.

Strategische marketing en campagneplanning
Ook als u meer bekendheid wilt geven aan uw product, dienst of bedrijf bent u bij Beeldkracht Zuid aan het juiste adres. Aan de hand van uw doelstellingen en onze ervaring inventariseren wij uw doelgroep en plannen wij een gedegen reclamecampagne.

Webdesign
Uw marketingstrategie is niet compleet wanneer u geen gebruik maakt van de mogelijkheden die Internet u biedt. Beeldkracht Zuid is de aangewezen partner voor het ontwikkelen van uw website. Alles is mogelijk van een bescheiden webpagina tot en met een complete webshop met online betalingsmogelijkheden. Onze websites zijn, indien gewenst, door u zelf te beheren(CMS=Content Management System).

Online marketing en zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Van groot belang voor uw website is natuurlijk dat u ook goed gevonden wordt door uw doelgroep; hiervoor bieden wij een gedegen zoekmachineoptimalisatie aan(SEO). Onze websites zijn natuurlijk bij voorbaat geoptimaliseerd voor de belangrijkste zoekmachines.

De juiste Mediamix werkt
Voor het promoten van uw bedrijf of product maken wij gebruik van alle gangbare maar ook zeker minder gangbare media; van visitekaartje tot Radio- of Tv-spot.
Onze kracht komt voort uit onze persoonlijke benadering, inlevingsvermogen, eigenwijze ontwerpen en ideeŽn, jarenlange ervaring, snelle doorlooptijden en realistische tarieven.


Neem voor meer informatie contact met ons op info@beeldkrachtzuid.nl